Kapitel 1: Ny i kvarteret.

 
Giselle (Elle) Silverwood, rik, bortskämd, 19-årig madame född med en silversked i munnen. Hon var föräldrarnas lilla ögonsten och det enda barnet född i Silverwood familjen. Hon hade allt en flicka kunde önska sig. Kanske var det just därför hennes far Bartolomeus Silverwood tillslut tröttnade på att ha sin bortskämda lilla flicka i huset och gav henne en egen liten herrgård som 19-års present. Självklart för hennes skull så hon skulle slippa trängas med sina föräldrar och deras 6 små pudlar i deras 25 rums mansion. Huset hade funnits i familjens ägo som sommarhus i generationer och nu var det smakfullt renoverat och möblerat för att passa en 19-årig överklasstjejs moderna smak. Det tog inte Elle många timmar att dirigera tjänstefolket att packa ner sitt rum i lådor och skicka iväg med flyttbilen.
 
 
 
Vardagsrum
Matsal
 
Litet kök
 
Sovrum och walk-in closet
 
Elle skulle självklart låta en professionell inredare ta en titt på huset. Men just nu var hon bara ivrig att flytta in i sin första egna bostad. Det var ju så klart lite litet, men det kunde hon stå ut med tills hon hittat något bättre.
 
Det tog inte många minuter för henne att fastna framför spegeln i hennes walk-in. Det dyraste sminket på marknaden, en bra hårstylist och en personlig tränare hade hon haft sedan hon var 14 år, så hon såg alltid perfekt ut.
 
 
 När hon sett till att de sista sakerna lastats in i huset och hon såg flyttbilen susa iväg började nyfikna grannar dyka upp. De var inte alls i samma klass som hon själv med Elle höll god min och pratade vänligt med dem.
När några av tjejerna ville kika på huset, nickade Elle till medgivande och bjöd in dem.
 
 Summer gjorde genast Elle lite intresserad av dessa "vanliga" som bodde här. Hon var trots sitt ovårdade intryck ganska trevlig. Kanske till och med så pass trevlig att Elle skulle kunna tänka sig att låta henne bli något av en vän. Och hon var faktiskt en av de mer välklädda hon hittills sett i det här samhället.
 
 
Efter grannarna gått började Elle åter igen gå igenom sin garderob och hittade en av sina favoritklänningar. Självklart skulle hon bli tvungen ha någon tillställning eller kanske gå ut och ta en bit mat på någon fin restaurang så hon fick använda den vackra klänningen. Men det fick bli något för morgondagen.

Kommentarer
Postat av: Anna

Spännande början! Vet inte om hon kommer att ta grannskapet med storm eller få ett bryskt uppvaknande men på nåt sätt gillar jag hennes attityd :-) Var har du hittat flyttkartongerna?

Svar: Va kul att du gillar det :DFlyttkartongerna kommer härifrån: http://annachibisims.tumblr.com/post/117553541534/moving-day-set-by-mustluvcatz-converted-to-ts4
Blackwood Legacyn

2016-10-10 @ 06:25:12
URL: http://memyselfandmysims.se
Postat av: Michaela

Åh, vad roligt att hitta sig en till simsblogg att läsa! Känns som om det var evigheter sen jag fann någon ny. Kommer bli kul och intressant att få följa med i den här historian :) Ser fram emot nästa del!
Förresten, Elles svarta klänning, var har du hittat den? Den är sjukt snygg!

Svar: Va kul :) Tyvärr kan jag inte minnas var sjutton jag hittat klänningen. Men hittar jag åt den så säger jag till :)
Blackwood Legacyn

2016-10-10 @ 17:19:32
URL: http://simstales.blogg.se/
Postat av: Sandra

Så härligt och roligt att du kommit tillbaka med en ny Legacy =)

2016-10-15 @ 20:43:44
URL: http://nouw.com/simsbrooke

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0